Interne competitie

Het heeft even geduurd, maar we gaan weer aan de slag met een nieuwe ronde. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je de wedstrijden met je partner vast legt.  

Speelschema's de Interne Competitie najaar 2023

Een aantal spelregels:

  1. Er wordt gespeeld in wedstrijden van een uur waarbij de games doorgeteld worden. Alleen compleet gespeelde games tellen.
  2. Je krijgt 3 punten voor een overwinning en 1 punt bij een gelijkspel. 
  3. We bekijken per ronde met behulp van de uitslagen uit de vorige ronde wat ons de beste poule-indeling lijkt voor de volgende interne competitieronde.
  4. Je moet alle competitiewedstrijden gespeeld hebben voor 31-12-2023, anders kan het zijn dat je de volgende ronde uit de competitie wordt gehaald of teruggezet wordt naar een lagere poule. Per situatie beslist de competitieleider wat hiermee gebeurd. Probeer je wedstrijden dus tijdig te plannen en wacht niet tot het laatste moment. Als er een reden is waarom je hier niet aan kan voldoen neem dan contact op met de competitieleider zodat deze tijdig op de hoogte is.
  5. De winnaar van de partij zorgt er voor dat de stand op het scoreformulier in het tennispaviljoen wordt opgeschreven.
  6. Als je partner door bijv. een blessure niet mee kan spelen mag je zelf een vervanger te regelen die bij voorkeur nog niet aan de interne competitie mee doet. Soms wordt dit ook voor de interne doorgegeven waardoor we het mee kunnen nemen bij de poule-indelingen.
  7. Wanneer er nieuwe aanmeldingen of juist afmeldingen komen voor de nieuwe speelronde dan kan het zijn dat er een nieuwe indeling gemaakt met meer of minder poules. H
  8. Zaken die hierin niet benoemd zijn worden sowieso beoordeeld door de competitieleider.  

Mocht er iets niet kloppen zoek dan contact op met de competitieleider. Aan het einde van deze ronde zal Stefan van den Boom deze taak overnemen. 

Veel succes en vooral heel veel plezier.  

Met sportieve groet,  

Paul van der Rijt [email protected] 06-53892119 

Speelschema's de Interne Competitie najaar 2023

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Adres

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode

KVK-nummer

17115552