Clubtitel, trainingen, gesloten paviljoen, introduc├ęs en nog veel meer

29 mei 2020

Beste leden,

Fijn om te zien dat de banen weer wat vaker gevuld zijn nu er weer gedubbeld mag worden! Tot op heden hebben wij weinig vragen of opmerkingen ontvangen m.b.t. het afhangen via de KNLTB app of onze website. Dus we gaan er vanuit dat het voor iedereen werkbaar is. Ervaar jij problemen? Laat het dan alsnog even weten. 

Afgelopen week hebben wij met het bestuur weer voor het eerst in real-life lekker in de buitenlucht vergaderd. We hebben van alles besproken en we praten jullie graag weer even bij!

Online reserveren
Vanaf nu is het mogelijk om 2 dagen van te voren een baan te reserveren via de website of de KNLTB app. 

Paviljoen gesloten
Het paviljoen, het terras en de doucheruimtes blijven voorlopig gesloten. We zijn hierover met de gemeente in gesprek.

Introducé
We zien dat er een aantal introducés gespeeld hebben met onze vaste leden. Hartstikke goed natuurlijk! Stuur altijd even een e-mail naar [email protected], zodat we de 7,50 van zijn of haar rekening af kunnen schrijven. Met de desbetreffende personen is inmiddels al contact opgenomen. 

Open toernooi & Clubtitel
  • Het Open Toernooi in September is afgelast. 
  • De Clubtitel wordt voorlopig vooruitgeschoven naar een nog onbekende datum. Daarnaast wordt er nog gekeken naar alternatieve activiteiten in de week die voor de Clubtitel gepland stond. 8 juni gaan we daar nog even verder over brainstormen. 
Zomer Challenge
In juni gaat ook de Zomer Challenge weer van start! Hierover ontvangen jullie komend weekend meer informatie. 

Trainingen
De reguliere trainingen op dinsdag- en woensdagavond zijn weer hervat. Zoals eerder beslist wordt er één baan gereserveerd voor de training gedurende de trainingstijden. 

Testtrainingen
Vorig jaar hebben we twee testtrainingen georganiseerd met een aantal kinderen in de buurt. Ad Kelders gaat hier een vervolg aan geven, dus als iemand zijn of haar kind deel wil laten nemen mag je jezelf melden bij Ad (0652727929). Voor de testtrainingen worden er geen kosten gerekend. Ad doet dit geheel vrijblijvend op de tijden dat hij beschikbaar is. Er zal dus geen vaste frequentie aan komen te hangen. Maar dat neemt niet weg dat het een hele leuke manier is om kinderen kennis te laten maken met deze mooie sport. 
 
Met sportieve groet, 
                   
Het bestuur van TV Nijnsel

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode