Dorpsquiz Nijnsel: eeuwige roem en geld verdienen voor je club! 🎉

05 februari 2022

Dorpsquiz Nijnsel: eeuwige roem en geld verdienen voor je club! 🎉

 

Met de aangekondigde versoepelingen en de goede voornemens nog vers in het hoofd hebben wij een goed voornemen voor jou! Deelname aan de Nijnselse dorpsquiz “de avondwedstrijd”. Hiermee kun je naast eeuwige roem en aanzien ook een mooi bedrag winnen voor jouw favoriete Nijnselse verenigen(en)! Een groots evenement waar heel Nijnsel (en omgeving) aan mee kan doen. De vragen en opdrachten zijn heel divers en daarom is het verstandig om zoveel mogelijk kennis binnen je team te hebben. De quiz zelf vindt plaats op vrijdagavond 4 maart en op vrijdag 25 maart zal er een spectaculaire feestavond plaatsvinden waarbij de prijswinnaars bekend worden gemaakt.  

Hoe werkt het? 

Je schrijft je team in (maximaal 8 personen) met een originele teamnaam. Deze naam met de teamleden app je vóór 21 februari door naar 06 523 017 33. Deelname bedraag € 25,- per team en dit bedrag vloeit volledig terug naar de winnaars van het spel die dat bedrag vervolgens schenken aan de Nijnselse vereniging(en) waarvoor zij spelen. Een team kiest zelf vanuit welke locatie de quiz gespeeld gaat worden.

Dus schrijf je snel in want hoe meer zielen… hoe meer vreugd en hoe groter de prijzenpot voor de club! Kijk bij het maken van je team naar vrienden, clubgenoten en familie. Maar het kan tevens een leuke gelegenheid zijn om die nieuwe buren of nieuwe leden te betrekken bij ons dorp of de vereniging waar je voor speelt!  

Dus App je teamnaam zo snel mogelijk door naar 06 523 017 33 voor 2 geweldige avonden! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode

KVK-nummer

17115552