Intern gemengd dubbel openingstoernooi Nijnsel

02 april 2019


Van maandag 25 maart t/m zaterdag 30 maart is het altijd gezellige Nijnsels Openingstoernooi gespeeld. In totaal zijn er 20 teams van start gegaan: 20 heren en 20 dames die door een loting aan elkaar werden gekoppeld. De wedstrijduitslagen lieten zien dat er veel sterke koppels werden gevormd! Alle wedstrijden zijn op tijd gespeeld. De teams hadden een uur de tijd om de strijd met hun tegenstanders aan te gaan.  

Totaal zijn er vorige week 35 wedstrijden gespeeld. Het toernooi bestond uit 2 poules van 4 teams en 4 poules van 3 teams. De toernooiplanner zorgde voor de poule-indeling. De twee beste teams van elke poule mochten door naar de achtste finale. De wedstrijden daarna werden gespeeld volgens een afvalschema.  

Zaterdag de 30ste was het tijd voor het spelen van de halve finales en de finale. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. In de middag steeg het kwik al snel naar zo’n 19 graden! Een prachtige dag om dit toernooi, dat vooral in het teken staat van gezelligheid, weer mooi af te sluiten. Mede door de zon, maar ook door de pittige partijen, zagen we gedurende dag een hoop verhitte gezichten!

Na een paar mooie wedstrijden waren het Mieke Vervoort en Pieter van de Sande, die in de vroege avond de eindstrijd aangingen tegen Arie Verbakel en Marjon Hoppenbrouwers. De finale ging  tot zo`n 10 minuten voor tijd helemaal gelijk op. Spannend! Uiteindelijk waren het Arie en Marjon die de wedstrijd over de streep hebben getrokken met 9-6. Beiden teams mochten later in het tennispaviljoen leuke paasprijzen in ontvangst nemen.

De toernooileiding wil graag alle vrijwilligers bedanken, die dit toernooi tot een succes hebben gemaakt en wil tevens alle spelers bedanken voor het meedoen.

We zien jou graag terug bij een van onze volgende toernooien!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode