Interne competitie en veteranentennis

13 augustus 2020

Beste leden,

We vinden het erg leuk om te zien dat iedereen na de tijdelijke sluiting van onze tennisclub weer volop gebruik maakt van de tennisbanen. Ook zijn de nieuwe leden veel op de tennisbaan te vinden! Omdat iedereen weer lekker fanatiek bezig is wordt het ook weer tijd om in een aantal activiteiten opnieuw leven in te blazen. Hierbij een update: 

TV Nijnsel clubkampioenschappen 2020
Vergeet je niet in te schrijven voor de Clubkampioenschappen 2020! Wil jij graag deelnemen? Klik dan hier en schrijf je in voor de kampioenschappen. Het toernooi wordt gehouden van 26 augustus t/m 6 september.

Interne competitie
Door het coronavirus zijn er al enige tijd geen wedstrijden meer gespeeld voor de interne competitie. We willen dit weer gaan oppakken. Even een korte toelichting voor onze nieuwe leden: bij TV Nijnsel worden het hele jaar door interne competities gespeeld voor meerdere dubbelcategoriën: gemengd, dames en heren. Per categorie zijn er een aantal poules en na elke ronde worden de poules opnieuw ingedeeld naar aanleiding van wedstrijdresultaten en team wijzigingen. Aanmeldingen, afmeldingen of eventuele veranderingen kun je tot 1 september doorgeven via een e-mail naar [email protected]

Veteranentennis
Eind vorig jaar heeft André Verbakel het initiatief genomen om een tennisgroep op te starten met voornamelijk leden boven de 50+, oftewel veteranentennis. Ook dit willen we weer oppakken. We starten de eerste dinsdagochtend van september weer met veteranentennis. Voor meer info of vragen kun je contact opnemen met André via 0655864113.

Met vriendelijke groet,

De activiteitencommissie 
www.tvnijnsel.nl

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode