Samenwerking Fysiotherapie de Meierij - Gratis inloopspreekuur en Conditietest!

05 juni 2021


Beste leden,

We nemen de gezondheid van onze leden serieus, nu het weer mooier weer wordt en Nederland steeds iets verder opengaat, is er een vergroot risico op blessurevorming doordat de trainingsfrequentie en intensiteit te snel wordt opgebouwd. Om de risico’s op blessureleed op onze club te verminderen zijn we onlangs met de andere clubs op Sportpark den Eimert een unieke samenwerking gestart met Fysiotherapie de Meierij! (Klik hier voor het persbericht in de MooiRooiKrant)

Fysiotherapie de Meierij bevindt zich op twee locaties: In het gezondheidscentrum aan de Markt, Borchmolendijk 1 in Sint-Oedenrode en op de Bunderstraat 22-01 in Schijndel. Zij hebben een groot aantal specialisaties, waaronder sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Jeugdleden komen dus ook in aanmerking voor het gratis inloopspreekuur.

Gratis inloopspreekuur
Alle clubleden zijn op maandagavond van 18:00 tot 20:00 welkom op het gratis inloopspreekuur in het gezondheidscentrum in Sint-Oedenrode. Naast een inloopspreekuur bij een gespecialiseerd sportfysiotherapeut, is er ook een inloopspreekuur podotherapie waar je gebruik van mag maken. Om gebruik te maken van het inloopspreekuur bel je van tevoren even naar de receptie via 0413-471227 of mail je naar [email protected]

Op termijn zal er ook een inloopspreekuur worden georganiseerd in het clubgebouw van VV Nijnsel! Dit zal van start gaan zodra de versoepelingen dit toelaten, hier houden we jullie van op de hoogte.

Workshops
Door samen te werken als clubs kunnen we veel voor onze leden organiseren tegen een nette korting! Bij voldoende interesse kunnen we workshops houden voor: sport-specifieke krachttraining, blessurepreventie, bewegingsmotoriek, sportvoeding of sportpsychologie. Wie geïnteresseerd is, kan zich via het bestuur inschrijven voor een AED + Reanimatiecursus, die ook jaarlijks wordt georganiseerd bij Fysiotherapie de Meierij. Dit wordt ook tegen gereduceerd tarief aangeboden. Zo kunnen we gezamenlijk, mocht het ooit nodig zijn, zo snel mogelijk eerste hulp verlenen.

Testen en Meten
De sportfysiotherapeut of bewegingswetenschapper kan langskomen voor het uitvoeren van een gratis shuttle-run conditietest! Binnen het gezondheidscentrum is er een beweeglaboratorium waar diverse tests afgenomen kunnen worden, zoals: VO2-Max ademgasanalyse of een RMR (rustmetabolisme) meting om het conditieniveau in kaart te brengen. Fanatiekelingen die nog meer inzicht willen in hun fysieke gesteldheid kunnen in het beweeglaboratorium terecht.

Vragen
Bij vragen over fysiotherapie, podotherapie, voeding en psychologie kun je het beste contact opnemen met Fysiotherapie de Meierij.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode