Tennisvereniging Nijnsel neemt afscheid van 3 bestuursleden tijdens ALV

18 april 2022


Maandag 14 Maart stond er eindelijk weer eens een fysieke ledenvergadering op de planning bij Tennisverenging Nijnsel. Echter niet op het eigen sportpark, maar  in de kantine van buurman VV Nijnsel zodat we iets meer ruimte tot onze beschikking hadden.

Er werd o.a. gesproken over padel in de regio, een evt. samenwerking met andere verenigingen, het nieuwe toegangssysteem, het digitale afhangen, het kassasysteem en de veranderingen in de commissies. De toernooicommissie moest op zoek naar een aantal nieuwe leden, nadat Erik Hoppenbrouwers, Co Stamps en Gert Jan vd Pol (Sabbatical) aangegeven hebben te willen stoppen.  Deze 3 leden hebben jarenlang met verve de verschillende toernooien mee georganiseerd, maar gelukkig blijft een kern van de commissie actief en hebben we  5 extra commissieleden weten te vinden. Binnenkort organiseren ze samen voor de 2e keer het Openingstoernooi.

Ook is er een activiteitencommissie in het leven geroepen. Ze hebben tijdens de ALV meteen een aantal husselavonden bekend gemaakt en ze gaan Bas Verbakel waar nodig ondersteunen met de feestavond voor de Nijnselse quiz a.s. vrijdagavond in de Beckart.

De sponsorcommissie heeft de draad weer opgepakt wat geresulteerd heeft in een groot aantal nieuwe sponsoren. Dit ondanks de Coronaperikelen en dus we zijn niet alleen hen, maar vooral ook de (trouwe) sponsoren enorm dankbaar. De jaarcijfers werden voor het eerst gepresenteerd door penningmeester Marlie van Gastel die na 15 jaar trouw dienst verband Gera van de Meerakker opvolgde. Gera moest vanwege haar werk 2 jaar geleden helaas abrupt stoppen, maar heeft tijdens de algemene ledenvergadering toch nog het afscheid gekregen wat ze verdiend en met goedkeuring van de ALV de titel Erelid van TV Nijnsel gekregen.

Hans Stam presenteerde voor de laatste keer de sportieve ontwikkelingen binnen de club en wordt opgevolgd door Twan Weijers. En ook Esther van Heesch geeft de digitale pen door aan Vera vd Hanenberg die haar opvolgt als secretaris. Esther kan zich nu gaan richten op de Bed and Breakfast die ze bij hen aan huis willen gaan realiseren.

We willen hen via deze weg nogmaals bedanken voor hun inzet en wensen hen veel succes met hun toekomstplannen.

Ze spraken hun vertrouwen uit in de nieuwe bestuursleden en wensten ze veel succes toe in deze nieuwe functie. Na een korte enquête en de rondvraag sloot voorzitter Paul van der Rijt de vergadering en zorgde Barman Gerrie van der Leest ervoor dat de leden na vergadering niets te kort kwamen. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode

KVK-nummer

17115552