Terugblik openingstoernooi 2021

27 november 2021

Beste leden,

Ondanks de beperkingen was het Openingstoernooi in onze ogen toch een groot succes. We blikken daarom graag nog even samen terug op een geslaagde finale avond. 

Een succesvol Openingstoernooi...
Net voor de milde Lock Down in werking ging (en nu inmiddels de avond Lock Down), werd de finale avond gehouden van het openingstoernooi. 

Het Openingstoernooi is normaal gesproken, zoals de naam aangeeft, de opening van de zomerperiode en de start van het tennisseizoen. Dit jaar stond het toernooi symbool voor de afsluiting van een vrij bijzonder jaar. Daarom geen paviljoen met vol terras, maar gelukkig wel een enorm enthousiaste groep deelnemers. Dit i.c.m. een fanatieke groep vrijwilligers, maakt dat we terug mogen kijken op een zeer geslaagd toernooi. πŸ™Œ

Met een mooi deelnemersveld kan het ook niet anders dan dat er leuke koppels en wedstrijden op het speelschema kwamen te staan. Zo speelde Arie Verbakel samen met schoondochter Lian van Gastel de halve finale tegen haar partner Bas Verbakel die weer samen speelde met schoonzus Marlie van Gastel. Volg jij het nog? Er was dus nergens zoveel eer te behalen als bij deze wedstrijd. De winnaar mocht op de Granenweg de poepluiers de hele Lockdown doorschuiven naar de verliezer. πŸ‘ΆπŸ’©

Het werd een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk trokken Bas en Marlie met 9-8 aan het langste eind. Ze mochten in de finale aantreden tegen debutaten Erwin van der Steen en Kelly van Duijnhoven. Dit koppel wist in de halve finale binnen het uur de 1-4 achterstand tegen Ryan van Langen en Paul van der Rijt om te buigen naar een overwinning.  

In de finale werden Erwin en Kelly net op tijd gered door de bel toen ze met 9-8 voorstonden en Bas voor de game wilde gaan serveren. Letterlijk een dubbeltje op zijn kant dus.

Het toernooi bestond uit verrassende koppels die zorgde voor spannende wedstrijden. We hebben meerdere mensen van de baan horen komen met de opmerking: ‘Daar komen we goed weg, het had net zo goed andersom kunnen zijn…’. πŸ’ͺ Dat zijn de leukste wedstrijden!

Kelly en Erwin, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning! πŸŽ‰ En hopelijk kunnen we volgend jaar de zomer weer openen met een groot deelnemersveld en volle terrassen.   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode

KVK-nummer

17115552