Vanaf 16 maart mogen we weer dubbelen

10 maart 2021

Beste leden, 

Het is eindelijke zo ver, we mogen weer! Vanaf 16 maart is het weer toegestaan voor mensen ouder dan 27 jaar om met vier personen buiten te sporten. Dat betekent dat er vanaf die datum weer gedubbeld mag worden. 

Afhangen op hele uren
De avondklok blijft nog wel van kracht, waardoor we verwachten dat er krapte gaat ontstaan op de populaire tennisavonden. Om die reden hebben we besloten dat er na komend weekend tijdelijk alleen op hele uren afgehangen kan worden. Op deze manier voorkomen we dat mensen tussen 18.30 uur en 18.45 uur afhangen, waardoor er bijna niet voor die tijd getennist kan worden en je later op de avond ongelukkig uitkomt met de avondklok. Verder willen we jullie vragen om, indien mogelijk, een baan te reserveren waarbij je ziet dat er vóór jullie reservering niet bespeeld wordt.   

Tennistraining
De trainingen gaan van start wanneer de avondklok wordt opgeheven. Zoals het er nu naar uit ziet is dat in de maand april, maar niets is nog zeker. Alle leden die zich hiervoor hebben opgegeven krijgen nog een aparte mail. 

Contributie
Eind maart wordt bij iedereen de contributie voor het hele jaar 2021 afgeschreven. 

Paviljoen
Helaas blijven alle andere maatregelen nog gewoon van kracht dus het sanitair en het paviljoen blijven voorlopig nog gesloten. 

Competitie
Voor nieuwe leden is dit wellicht nog onbekend, maar er zijn mogelijkheden om met een externe competitie mee te doen. Door Corona is het nog niet duidelijk hoe dit de komende periode gaat verlopen, maar geïnteresseerden kunnen meer info opvragen bij Patricia van de Pol (06-53135450). 

We wensen jullie allemaal veel tennisplezier.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode