Versoepling van de maaatregelen vanaf 1 juli

30 juni 2020

Beste leden,

In heel Nederland vindt er vanaf 1 juli versoepeling plaats van de corona maatregelen. Onze tennisclub kan natuurlijk niet achter blijven. We willen jullie vragen vanaf 1 juli rekening te houden met de volgende punten:

Paviljoen weer geopend
Vanaf 1 juli mag er weer een biertje, wijntje en AA'tje gedronken worden in het paviljoen na en voor de wedstrijd. Dit mag binnen met een maximaal aantal van 18 personen. 

Terras geopend
Ook mogen we weer gebruik maken van het terras. Er zijn geen regels van toepassing op het aantal mensen dat het terras mag betreden, mits iedereen gepaste afstand bewaart. 

Let op! Kapotte koeling
Helaas doet de koeling het momenteel niet. Daarom willen we jullie vragen om de koelkast altijd netjes aangevuld te houden, zodat iedereen kan genieten van een koud drankje. Houd daarbij rekening met het 'first in, first out' principe. Dus plaats nieuwe drankjes ook eens achterin, zodat de achterste drankjes niet onaangeraakt blijven. 

Afhangen
Afhangen kan zowel op afstand (online via de website of de app) als bij het paviljoen. 

Douchen
Er mag op dit moment nog niet gedoucht worden op de club. Hierover zijn we nog in afwachting van een antwoord van de gemeente. 

Desinfectiespray
In het paviljoen vind je desinfectiespray met een papieren rol. Gelieve de rol te gebruiken in plaats van een handdoek. Tevens willen we jullie vragen om de tafels na gebruik te desinfecteren met de spray. 

Goed nieuws dus. We zijn er blij dat we jullie weer mogen ontvangen in het paviljoen, tot snel! 
 
Met vriendelijke groeten,

Bestuur van TV Nijnsel
[email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode