Vinitex TV Nijnsel Open 2022

12 oktober 2022


 Het was weer even geleden dat de TV Nijnsel Open plaats vond. De laatste editie was in 2019. Hoog tijd dus voor weer een nieuwe editie! Dit jaar onder de naam Vinitex TV Nijnsel Open, gesponsord door Vinitex Laboratoriuminrichting. Het toernooi werd gespeeld van 24 september tot en met zondag 2 oktober. Deelnemers konden zich inschrijven in drie verschillende onderdelen: GD, DD en HD.

Spelers kwamen van heinde en verre om deel te nemen aan de TV Nijnsel Open. Zo waren er deelnemers die vanuit Amsterdam en Kerkrade naar Nijnsel afreisde om daar hun tenniskwaliteiten te tonen. 125 spelers hebben zich aangemeld afkomstig van maar liefst 30 verschillende tennisclubs.

Wederom blikken we terug op een super gezellig en succesvol toernooi. Mede dankzij de toernooicommissie die een geweldig toernooi heeft afgeleverd en natuurlijk ook de vele Nijnselse vrijwilligers die zich voor de club hebben ingezet. Zij waren echt het visitekaartje van de club. En vergeet niet de heerlijke hapjes van Puur Brabant, gesponsord door Vinitex, die werden genuttigd na de wedstrijden onder het genot van een lekker drankje. Dit allemaal tezamen zorgde voor een top sfeertje.

Het toernooi kende veel winnaars. Gefeliciteerd allemaal! HD A: Leon Thomasse en Jules Wibaut, HD B: Mike Hendrickx en Bart van der Rijt, HD C: Martijn van de Rijt en Rafael Swevels, HD D: Stef Cleven en Sander Raaijmakers, DD A: Anne-Marie Franken en Moniek van de Ven – Wouters, DD B: Kim Brummans en Margit Ruis, DD C: Joyce van Kasteren en Sanne van de Heuvel, DD D: Christel Verhoeven en Karen van der Werp, GD A: Bram Linssen en Tessa Vercoelen, GD B: Ruud Smits en Marieke Kapteijns, GD C: Ron Verhoeven en Henny van Bakel, GD D: Erwin Dortmans en Janne van Rooij. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode

KVK-nummer

17115552