We mogen weer bijna de baan op!

09 mei 2020


Beste leden,

Afgelopen woensdag keken er ruim 7 miljoen mensen naar de persconferentie, waardoor de kans groot is dat ook jij aan de buis gekluisterd zat en het goede nieuws van onze premier hebt vernomen. De richtlijnen tegen de bestrijding van het coronavirus worden versoepeld en dat betekent o.a. dat vanaf 11 mei tennissers hun sport weer mogen beoefenen.

Onze tennisbanen kunnen dus snel weer open! Echter mogen we jullie nog niet zomaar verwelkomen op de club, we dienen namelijk eerst te voldoen aan een protocol opgesteld door de gemeente. We zijn momenteel bezig met het doorvoeren van  de opgestelde maatregelen. Via een formulier dat we kort geleden hebben ontvangen kunnen we bij de gemeente aantonen dat we aan alle maatregelen kunnen voldoen. Vervolgens dienen we van de gemeente toestemming te krijgen om onze tennisbanen weer te openen. De gemeente heeft toegezegd snel te handelen en ons dus ook zo snel mogelijk te voorzien van een reactie. 

We mogen onze tennisbanen dus pas betreden na goedkeuring van de gemeente. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie zo snel mogelijk weer een balletje kunnen slaan. Houd er alvast rekening mee dat ook na opening van de banen er nog geen dubbelspel gespeeld mag worden. Max. 2 personen morgen één baan betreden. 

Bij goedkeuring brengen we jullie direct op de hoogte! Heb je vragen? Stel ze dan gerust.

 

Met sportieve groet, 
                   
Het bestuur van TV Nijnsel

www.tvnijnsel.nl

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode