We mogen weer gaan tennissen

12 mei 2020

Beste leden,

Goed nieuws! We hebben vandaag groen licht gekregen van de gemeente. We mogen vanaf vandaag onze tennisbanen weer betreden. 

Coronamaatregelen

Zoals aangegeven in voorgaande e-mail zijn er maatregelen opgesteld waar we ons als club aan moeten houden. Zo mag er alleen single spel gespeeld worden en kun je na je gespeelde wedstrijd helaas niet blijven voor een drankje, de kantine blijft voorlopig nog dicht. Je kunt alleen naar binnen om de lampen aan en uit te zetten en gebruik te maken van het toilet. Kijk onder dit bericht voor alle maatregelen. 

Reserveer vooraf een tennisbaan

Daarnaast willen we jullie vragen om vooraf een tennisbaan te reserveren via de website (www.tvnijnsel.nl) of de KNLTB app. Schrik niet, want het reserveren gaat erg gemakkelijk! Door te gaan werken met het reserveren van banen sta je niet voor verrassingen, maar ben je ervan verzekerd dat je kunt spelen op het door jou gereserveerde moment. Zo zorgen we er samen voor dat we niet extra vroeg aanwezig hoeven te zijn of moeten wachten tot we de baan kunnen betreden. Via de linkjes onder dit bericht vinden jullie 2 handleidingen voor het reserveren van de banen.

Tennisles

Vanaf week 21 (volgende week) gaat ook de tennisles weer van start. We gaan gewoon weer door waar we geëindigd zijn en houden dezelfde tijden en dagen aan. 

Alvast erg bedankt voor jullie medewerking en natuurlijk veel tennisplezier!

Handleiding Baan reserveren via de KNLTB app.pdf Handleiding Baan reserveren via de website wwwtvnijnsel.nl .pdf Extra regels tennis ivm Corona.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode