Wisseling binnen de toernooi- en activiteitencommissie

27 november 2021

Beste leden,

We hebben een aantal wisselingen binnen de commissies. We praten je even bij:
 
Toernooicommissie
Erik Hoppenbrouwers, Co Stamps en Gert-Jan van der Pol hebben enige tijd geleden aangegeven (tijdelijk) te willen stoppen als lid in de toernooicommissie. Allen hebben een verdienstelijke rol gespeeld binnen de commissie, waarvoor we ze nogmaals heel erg willen bedanken! 🙏 Uiteraard komen we ze natuurlijk nog gewoon tegen op ons sportpark als vrijwilliger of speler. Hopelijk ook allemaal weer in goede gezondheid.  
 
Hierdoor zijn we als bestuur samen met de overgebleven groep in de toernooicommissie op zoek gegaan naar nieuwe commissieleden. Deze zoektocht is zeer geslaagd! Ivo van Leeuwen, Maud van der Rijt, Elske Langen, Astrid Verbakel en Jeanette Smits zijn de proeftijd doorgekomen en we hebben ze inmiddels vastgelegd voor onbepaalde tijd. Zij maken de toernooicommissie met Jack Boets, Mimi Warnecke en Steffie de Wit weer compleet. 
 
Activiteitencommissie
De verenging komt als winnaar uit deze week, want naast een complete toernooicommissie is er ook een activiteitencommissie in het leven geroepen. Ad Kelders, Kelly van Duijnhoven en Mieke Peters zullen dit samen op gaan pakken. 💪 
 
Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan husselavonden of een Lady’s Day. Voetbal/Korfbal meets Tennis hebben we ook al eens voorbij horen komen. De commissie staat overal voor open, dus mocht je goede ideeën hebben neem dan zeker contact op met een van bovenstaande personen.  
 
Vrijwilliger Interne Competitie
We zoeken nog iemand die de interne competitie wil gaan regelen. Voel jij je geroepen of vind je het prima om deze taak in 2022 op je te nemen? Meld je dan bij Paul van der Rijt (0653892119). Zijn er andere taken die je graag op wil pakken of heb goede ideeën, dan horen we het uiteraard ook graag van je. De laddercompetitie is geheel komen te vervallen.    

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode

KVK-nummer

17115552