Jeugdtennis TV Nijnsel

Actie jeugdtennis

We hebben een super leuke actie voor de jeugd! Je kunt nu als jeugdspeler 10 tennislessen volgen voor maar 50 euro. Je hoeft geen racket aan te schaffen, deze krijg je er namelijk gratis bij! De tennislessen starten in september dus schrijf je snel in via dit formulier

  • Tennislessen zijn op vrijdagmiddag. 
  • De lessen worden gegeven door Cees van den Boer, een zeer ervaren tennistrainer. 
  • We houden rekening met evenementen in The Joy! 
  • De lessen starten in september.

Wil je echt alleen tennislessen? Dan is een KNLTB lidmaatschap niet noodzakelijk voor jeugdspelers. Let er dan wel op dat deelname aan toernooien en externe competitie niet mogelijk is. 

Lidmaatschap voor jeugd

Een jeugd KNLTB lidmaatschap bij TV Nijnsel kost 25 euro. Voor dit bedrag mogen jeugdleden naast vrij tennissen, ook deelnemen aan toernooien en externe competitie. Heb je nog geen racket? Geen probleem! Als jeugdlid mag je gebruikmaken van een van de leenrackets op onze club. Schrijf je in via dit formulier

Heb je vragen over een jeugd lidmaatschap of de tennislessen? Dan kun je contact opnemen met Lian van Gastel, te bereiken via: 0613445902.

Spelregels jeugdtennis

  • Jeugd mag vrij tennisen tot 19.00 uur. Na die tijd zijn er veel senioren die de banen reserveren. Probeer hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.
  • Als een jeugdspeler alleen wil tennislessen is een KNTLB lidmaatschap niet noodzakelijk. Let er dan wel op dat deelname aan toernooien en externe competitie niet mogelijk is. 
  • Wil je een keer met een vriendje of vriendinnetje tennissen die geen lid is of tennislessen volgt bij TV Nijnsel? Dan is dat eenmalig geen probleem. Uiteraard is het niet de bedoeling dat kinderen meermalig zonder lidmaatschap of tennislessen gebruikmaken van de banen. 
  • Jeugdleden kunnen gebruikmaken van de wc en kleedkamers. De tennissrackets zijn te vinden in het rek. Jeugdleden mogen niet zonder begeleiding in de kantine. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Adres

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode

KVK-nummer

17115552