Lidmaatschap

Lidmaatschap
Een lidmaatschap van Tennisvereniging Nijnsel kost voor senioren € 120,- per jaar en voor junioren € 65,- per jaar. Steunende leden betalen € 25,- per jaar.
 
Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Anne-Marie Voets (06-19361197) of via [email protected]. Inschrijven kan door onderstaand inschrijfformulier te downloaden, het inschrijfformulier vervolgens uit te printen, in te vullen en af te geven bij de ledenadministratie, Anne-Marie Voets, Industrieweg 1 in Nijnsel. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 voor senioren. Junioren betalen geen inschrijfgeld.
 
TV Nijnsel hanteert bij het innen van de contributie enkel de wijze van automatische machtiging. Door het ondertekenen van het inschrijfformulier geef je hiervoor automatisch opdracht. Je kunt per jaar of per half jaar betalen.
 
Zomer Challenge
Daarnaast biedt TV Nijnsel deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.
 
Inschrijven gaat op dezelfde wijze als hierboven beschreven. Echter willen we je vragen onderstaand inschrijfformulier voor de Zomer Challenge in te vullen. 
 
Introducé
Ben jij lid bij TV Nijnsel en wil je een keer een introducé meenemen? Dat kan natuurlijk! Voor €7,50 per dag kun jij iemand meenemen.
 
Stuur voordat je de baan op gaat even een e-mail naar [email protected] en zet daarin wie je bent en wie de de persoon is met wie je wilt gaan tennissen. Op de dag dat je gaat tennissen met een introducé kun je afhangen met jouw eigen pasje. Vervolgens klik je op de introducé button zichtbaar op het digitale afhangbord. 
 
Let op: je kunt maar één introducé meenemen per lid. Onze penningmeester zorgt er vervolgens voor dat het bedrag van je rekening wordt afgeschreven.  
 
Opzeggen lidmaatschap
Leden kunnen voor 1 december hun lidmaatschap voor het volgende (volledige) kalenderjaar opzeggen bij de ledenadministratie. Dit kan per mail via [email protected] of per post t.a.v. Anne-Marie Voets, Industieweg 1, 5492 NG Nijnsel.
 
 
Inschrijfformulier TV Nijnsel - ZomerChallenge.pdf Inschrijfformulier TV Nijnsel.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Address

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode