Lidmaatschap

Lidmaatschap
Een lidmaatschap van Tennisvereniging Nijnsel kost voor senioren € 120,- per jaar en voor junioren € 25,- per jaar. Steunende leden betalen € 25,- per jaar.
 
Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Marlie van Gastel (06-16329812) of via [email protected]. Inschrijven kan hier
 
TV Nijnsel hanteert bij het innen van de contributie enkel de wijze van automatische machtiging. Door het ondertekenen van het inschrijfformulier geef je hiervoor automatisch opdracht. 
 
Afhangen voor jeugdleden
We verwelkomen graag nieuwe jeugdleden! Houdt er als jeugdlid wel rekening mee dat na 19:00 uur de poplairste tennistijden zijn voor onze seniorenleden. Heb jij ook overdag tijd om te tennissen? Probeer dan lekker overdag te tennissen, zodat zoveel mogelijk leden gebruik kunnen maken van de tennisbanen. 
 
Introducé
Ben jij lid bij TV Nijnsel en wil je een keer een introducé meenemen? Dat kan natuurlijk! Voor €7,50 per dag kun jij iemand meenemen.
 
Stuur voordat je de baan op gaat even een e-mail naar [email protected] en zet daarin wie je bent en wie de de persoon is met wie je wilt gaan tennissen. Op de dag dat je gaat tennissen met een introducé kun je afhangen met jouw eigen pasje. Vervolgens klik je op de introducé button zichtbaar op het digitale afhangbord. 
 
Let op: je kunt maar één introducé meenemen per lid. Onze penningmeester zorgt er vervolgens voor dat het bedrag van je rekening wordt afgeschreven.  
 
Opzeggen lidmaatschap
Leden kunnen voor 1 december hun lidmaatschap voor het volgende (volledige) kalenderjaar opzeggen bij de ledenadministratie. Dit kan per mail via [email protected]
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Adres

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode

KVK-nummer

17115552