Terugblik Openingstoernooi 2024 TV Nijnsel

01 april 2024


Openingstoernooi 2024 TV Nijnsel

Van 16 tot en met 23 maart was TV Nijnsel het decor voor het jaarlijkse Openingstoernooi, de traditionele aftrap van het tennisseizoen. Het Openingstoernooi is elk jaar weer een van de hoogtepunten van de clubkalender en staat bekend als het gezelligheidstoernooi!

Voorafgaand aan dit toernooi werden deelnemers willekeurig gekoppeld, wat resulteerde in zestien gemixte duo's. Deze unieke samenstellingen zorgden voor verrassende en vermakelijke wedstrijden onder de stralende voorjaarszon, waardoor het evenement een groot succes werd.

Het toernooi, dat tevens een uitstekende gelegenheid biedt voor nieuwe leden om te integreren en kennis te maken met alle leden, werd opgeluisterd door spannende wedstrijden en een gezellige sfeer. In de troostfinale streden Nick van de Pol en Marjon Hoppenbrouwers tegen het duo Imke Verhappen en Fabio Jeurissen, waarbij laatstgenoemden de overwinning op hun naam schreven.

Tijdens de finale namen broer-en-zus-duo Paul van der Rijt en Maud van der Rijt het op tegen Mark van Berlo en Jeanette Smits. Met een score van 6-4, 6-1 sleepten Paul en Maud de felbegeerde titel in de wacht.

Na de wedstrijden bleef het elke avond gezellig in de Kantine van TV Nijnsel. Mede dankzij de rijkelijke consumptie van Karmeliet, wat uiteraard bijdroeg aan de gezellige avonden.

De aftrap van het seizoen bij TV Nijnsel belooft veel goeds voor het komende jaar, zeker nu de club haar 25-jarig jubileum viert! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 478 515

Adres

Eimbert 9
5492 NH Sint-Oedenrode

KVK-nummer

17115552